luni, 26 ianuarie 2015

Alegerea de weekend       Am tot reflectat asupra modului de distractie pe care ma simt confortabil sa il abordez, si m-am hotarat: Cluburile nu sunt facute pentru mine!
Sau...mai bine-zis, de cativa ani incoa'!
Cu siguranta, multi dintre cei care ma cunosc, vor spune: Hmm, pe bune acum, chiar tu spui asta? 
       Da prieteni dragi, o spun cu mana pe inima si imi asum si criticile de dupa! Nu am nici o pornire, cand prietenii ma suna si ma invita la o distractie cu bumptzi-bumptzi. Din rasputeri ma straduiesc sa-i conving sa-si schimbe planul, sa inlocuim clubul cu o masa la un restaurant mediteranean spre exemplu, unde sa ascultam un chill out, sa luam cina la lumina lumanarii (cu riscul de a deveni prea romantici :P sa povestim noutati ,sa ne si auzim, s.a.m.d. 
       De ce mi-as dori,ca dupa 2 ore de pregatiri intense in oglinda ( you know...make up,hair,outfit,etc. all glam) sa ajung in club, unde evident voi sta ca intr-un sandwish in toaster?! Pentru ca, stim cu totii cam cati oameni gasesc calea de acces spre toaleta, fix prin spatele sau prin fata ta, schimbandu-si parfumul,indiferent de marca si aroma acestuia,cu al tau.Superb pana aici!  
Ti-ai dori, daca tot te-ai incumetat la o asa provocare indrazneata si ai iesit in club dupa un an incarcat si plin cu evenimente,mai mult sau mai putin placute,sa te si relaxezi, sa socializezi cu apropiatii, si de ce nu, sa te si distrezi pe muzica bine aleasa de catre "conducatorul turmei". Right? 
       Oh, no chance! Oare de ce?! 
Pai...suntem in era in care telefonul a devenit prelungirea fireasca a mainii!!! Si uite asa, toata noaptea vei fi dovada clara a faptului ca spiritul de socializare, ne-a fost furat de aparitia tehnologiei avansate care ne transforma pe zi ce trece in niste ursuzi.
E simpla treaba, o facem cu totii voit sau nevoit: facebook, what's app, twitter, viber, si lista continua! Daaa, si uite ce mai distractie pe capul nostru!
 In afara de revederea cu persoanele dragi, altceva nu gasesc interesant de facut in localul cu lumini colorate. Accept varianta sa fi imbatranit :)) poate mi-am schimbat perceptia despre ceea ce defineste distractia, sau poate mi-am format un stil de viata mai linistit, pentru ca le-am facut la timpul lor...Tot ce e posibil!
A se intelege!!! Nu judec oamenii care aleg ca modalitate de a se relaxa, mersul in club. Exclus! Doar ca, probabil, parcurg o perioada a vietii mele in care sufar niste schimbari personale! 
Si ca sa nu va imaginati ca am gandit asa toata viata...va marturisesc ca am avut etape din viata mea, cand iubeam sa ies cu prietenii mei in aceste locuri! 
Un lucru insa este cert...ador sa stau cu oamenii dragi mie, in locuri linistite, iar daca ma veti vedea intr-una din seri dansand in club (nu stiu prin ce minune), va rog insistent sa ma trageti la raspundere, inseamna ca am patit ceva si am nevoie de ajutor :))) 
Apropo, voi cum preferati sa va distrati? Kiss ya!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu